Extensii par natural

Stilistii nostri sunt extrem de bine pregatiti si sunt in masura sa satisfaca si cele mai exigente cerinte in materie de hair-styling.

Extensiile de par sunt o optiune din ce in ce mai des intalnita si la persoanele normale, nu doar vedetele apeleaza la aceasta alternativa pentru a-si schimba look-ul.

Folosim extensii de calitate, din par 100 % uman, manual selectionat, de profesionisti cu peste 35 de ani de experienta, furnizate de firma BALMAIN - Paris .

Extensiile de par sunt garantate pana la 6 luni timp in care vor necesita ingrijire speciala in salon, deoarece fara o intretinere corespunzatoare nu garantam aceasta durata de viata. In functie si de ritmul de crestere al parului natural, extensiile ar trebui re-aplicate cam dupa 3-4 luni, pentru a evita devenirea vizibila a lipiturii .

Extensiile adauga volum, culoare, structura si lungime parului natural .Puteti alege dintre 4 texturi diferite si 36 de nuante de culori, dar extensiile de par se pot vopsi odata cu parul dumneavoastra natural, comportandu-se identic.

Pe site-ul www.balmainextensions.com, puteti afla mai multe informatii despre produsele cu care noi lucram .

" Respecta-ti frumusetea! "

 • Facebook-SalonNoblesseIasi
 • Facebook-NoblesseBridal
 • Facebook-GiorgioCapachiniRo
 • Program de lucru:
  Luni-Sambata 08:00 - 20:00
  Duminica Inchis

  Orice programare pentru o ora anterioara sau ulterioara programului , va fi onorata

  Pentru mirese onoram rezervari inclusiv pentru zilele de Duminica,la un tarif cu 50% mai mare, dupa o programare in prealabil si cu conditia sa fie insotite de minim 3 persoane care sa beneficieze de servicii in incinta salonului

   
  PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
  Blog Salon Noblesse Blog Salon Noblesse