Traieste-ti ziua nuntii la intensitate maxima !

Pregateste-te pentru petrecerea vietii tale , fii in forma fara efort , cu ajutorul tehnologiei revolutionare folosite de Lipo M6 si Power Plate . Vei arata superb in rochia de mireasa , vei avea tonusul necesar pentru a face fata maratonului din ziua si din noaptea nuntii. Fii o mireasa sexy si activa . Iti propunem un pachet de slabire rapida si de imbunatatire a tonusului general : 10 sedinte de Power - Plate si 10 sedinte de Lipo M6 , 850 Ron.
* promotie valabila numai pentru miresele care apeleaza la serviciile de infrumusetare ale salonului , in ziua nuntii,in baza unui avans.

PROMOTII PERMANENTE IN INCINTA SALONULUI

15 % reducere pentru eleve si studente , in baza talonului promotional .
Vino cu o prietena si aveti 10 % reducere fiecare , la orice serviciu sau pachet de servicii ce nu face deja obiectul unei promotii .


De ziua ta , iti facem cadou o coafura gratis , cu conditia sa fii clienta salonului nostru.
Ofertele nu se pot cumula .

PE 1 DECEMBRIE 2014 IMPLINIM 8 ANI!

Fii la curent cu toate promotiile , reducerile de pret, cadourile si tot ce se va intampla in lunile Octombrie si Noiembrie.Intra pe Facebook si da-ne un Like , vei beneficia automat de o reducere de 10% la orice serviciu din salon si nu vei pierde nici o oferta ! Devino clienta noastra fidela si beneficiaza de discount-uri personalizate ! Respecta-ti frumusetea !
Grabeste-te sa te programezi.

" Respecta-ti frumusetea! "

 • Facebook-SalonNoblesseIasi
 • Facebook-NoblesseBridal
 • Facebook-GiorgioCapachiniRo
 • Program de lucru:
  Luni-Sambata 08:00 - 20:00
  Duminica Inchis

  Orice programare pentru o ora anterioara sau ulterioara programului , va fi onorata

  Pentru mirese onoram rezervari inclusiv pentru zilele de Duminica,la un tarif cu 50% mai mare, dupa o programare in prealabil si cu conditia sa fie insotite de minim 3 persoane care sa beneficieze de servicii in incinta salonului

   
  PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
  Blog Salon Noblesse Blog Salon Noblesse